Snoppfri och lycklig…

Gustav har ett problem som är lite svårt att göra ngt år. Han är man Därför har han i egenskap av man beslutat sig för att leva mansfritt ett år för att visa sin solidaritet med förtryckta kvinnor i vårt land och inte låta sig påverkas alls av män.

Vårt land Sverige, ni vet landet där inhemska män är som talibaner.

Redan efter en vecka har han upptäckt hur kvinnor blir behandlade! Via Twitter! Där ju absolut alla simmar omkring och omger Gustav med ett flöde av uppenbarelser?

Han har upplevt ljus och värme hela sitt bekymmerslösa liv som man ( det vet ju alla, att som man ingår det i paketet; inget lidande vare sig kroppsligt,mentalt eller socialt. Modigt bevistar han härmed livets baksida Hear hear!

Gustav har bara efter en vecka! sett att de– kvinnorna- får skit, och han får uppmärksamhet. Som en krigskorrespondent ska han tassa runt i kvinnovärlden och förhoppningsvis ha uppnått den högsta medvetandegraden genom att lyckas dra sin hudkostym ut å in under någon av de sista flämtande dagarna i dec 2014.

I stadiet av fulländat blommande feminist kommer han att kunna bita av skägget inifrån och åse hur den ådrige har återbildats alternativt blivit en mycket liten blötmule utan ansats att ta plats någonsin igen som en manlig könsmarkör med sexuella anspråk. Ett enkelt ickeaggressivt manligt avkodat pinkverktyg, och kanske, kanske åtnjuter han även de mest radikalas acceptans och blir feministisk prins uppburen av starka kvinnotwitter=) and even blessed by Jesus.

Jag fnissar uppsluppet så här på morronkvisten iklädd morronrocken, med en stoor mandelkaffelatte och en sprakande brasa bredvid mig, å jag suckar förnöjt över att mannen i mitt liv har burit in veden innan han drog på jobbet, och efter att ha läst Kakan Hermanssons åsikter tar jag en påtår.

”Vilka idoler har du?

Kakan: Åh nej, jag får ju inte uttala mig partipolitiskt. Men okej: Valerie Solanas, Andrea Dworkin och min morsa. Min mamma är fattig arbetarklass från Trollhättan. Hon är undersköterska, har jobbat natt och tagit hand om mig och min syster. Hon har en man också men män är ju typ som utvecklingsstörda barn, så bara det blir ju en kamp i sig. För mig är det ett under att kvinnor överlever och inte tar livet av sig i den här fula, fula världen vi lever i.

Svt bah´efter Kakans uttalande…

Bildresultat för kakan män utvecklingsstörda barn

…sen fick hon fortsätta jobb på Svt, bl a ”på spåret”.

Tyvärr (för Gustav) får han skit från de kvinnor han vill impa på och har gjort sig till talesman för. Han har –  liksom Tomas Ledin som fick skit för att han hade mage att vara med i videon ”Jag är Jason” – i ett pampigt välvilligt försök att visa solidaritet- ändå ett funktionshinder. De har ett funktionshinder. De är män..och vad värre är- de är VITA!

Få se nu vad det var Gustav ska vara utan ett heelt år?

Gustavs regler för att slippa män

1. Inte läsa böcker skrivna av enbart män.

2. Inte se filmer, tv-serier eller pjäser regisserade av enbart män.

3. Inte lyssna på musik framförd av enbart män.

4. Inte visa statusuppdateringar från män i sitt Facebook-flöde.

5. Inte följa män på Twitter eller Instagram…..men han tänker minsann inte ”-gå med fingrarna i öronen”

Nämän? det var då för väl, för då skulle han ju riskera att öka på sitt funktionshinder med ”fingrar-i-öron”armbåge.

Jag skulle föreslå Gustav att ta sitt arsle från de markerade områdena nedan (twitterklusterkarta) till en twitterfattig del av landet, dra ut navelluddet och bli vän med sig själv. Det kanske tar ett år? men djädrar vad mycket han skulle ha att twittra om efter det året!

Se och lyssna på Gustav HÄR

För att detta hemska dilemma som Gustav levt under i 35 år inte skall drabba våra unga och framtida vuxna män ska vi se till att böja det som krokigt skall bli..

Bästa citatet på nätet;

”Att hålla på att dela upp oss i två kön, som du gör, gör ju bara saken värre! Fattar du inte det? Du påstår att kvinnor skulle ha något annat perspektiv. Varför? Är vi inte alla likadana? Eller medger du att det finns skillnader mellan män och kvinnor? Var inte allt just en social konstruktion som inte existerar?”

Annonser

2 reaktioner på ”Snoppfri och lycklig…

    1. Jag tycker att hans flickvän som ju cit Gustav-”är mycket aktiv i sociala medier”- skulle ta sig ett Gustavfritt år?=)

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s