Årets headhuntade till LO

Kawa är en hyvens kille. Demokratisk feminist och antirasist. Jag tror det var därför han gjorde denna teckning nedan. Jag tycker verkligen det är en tillgång för LO iom att han anställts som pressekreterare för LO-förbundet Kommunal i Stockholm.

Grattis betalande medlemmar i kommunal. Särskilt vita män!

Juggen skriver

Nu blir ju Zolfagarys agerande inte mindre fascinerande med tanke på att han själv gör en sak av att drabbas av rasism. Man skulle kunna kalla honom för en inte lika vit, kränkt man, och som en sådan anser han sig därmed ha rätten att göra narr av en hel grupp människor av vilka majoriteten antagligen aldrig utsatt honom för någonting, vilket är ett typsikt rasistiskt beteende.

Fascinerande är även faktumet att Zolfagary inte verkar vara medveten om att många invandrare i Sverige är betydligt mer rasistiska mot varandra och mot svenskar än vad svenskar är mot invandrare. Inte heller är det sällan som det framgår att vissa invandrarmän även har en extremt negativ kvinnosyn varför de anser sig kunna styra deras liv.

Ett utmärkt exempel på detta är just folkgruppen kurder, som Zolfagary själv tillhör, bland vilka det de senaste åren förekommit flera uppmärksammade fall av s.k. hedersmord. Det verkar som att Zolfagary helt har missat detta då han riktar sitt missnöje mot den stora gruppen av svenska och andra vithyade män i Sverige.”

slut citat ”Juggen”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s