10 000 höns och Kim Jong Un…

…..Kim Jong Un har låtit avrätta sin ingifta farbror. Han var gift med landsfaderns Kim Il Sungs dotter och fördes ut från ett partimöte under förödmjukande former, dömdes för förräderi och omstörtande verksamhet, och avrättades kort därefter. Lite kontraster mot de 10 000 kvävda hönsen här hemma som var huvudnyhet……..

Samtidigt som den förstnämnda nyheten rapporteras, och film på långtradarna där djuren transporteras utan tillräcklig ventilation rullas på TV´n, växlas bilderna snabbt till ”glada” (?) nakna höns hängande upp å ner i ett rullband i den korrekta hanteringen.

döden hade självklart -för hönsens del- varit att föredra i det senare scenariot. Vem vill chippchillivippa utan luft å dö kvävningsdöden då man kan bli upphängd bärnäken oppäti å utshitti?? mean and clean.

Där dog 10 000 höns helt i onödan. Utan att bli oppäti å utshitti. Vilket slöseri.

Vad ska vi göra med alla oliktänkande och ”pinsamma” förresten?

Den ”vanlige” medborgaren från gatan som intervjuades kring den senaste ”större” avrättningen i NordKorea sade sanningsenligt att själva avrättningen var ett för lågt straff.

Den oliktänkade borde ha slitits i stycken; ”För förrädare som vill förstöra vårt enade land är avrättning ett allt för lindrigt straff-de ska slitas i stycken och slängas i historiens soptunna” slut citat från den vanlige medborgaren från gatan..

” En överraskande och dramatisk händelseutveckling i det slutna landet Nordkorea” skanderar den svenske speakerrösten Lars Moberg

”Det pågår en omfattande allvarlig maktkamp, den nuvarande ledaren kräver absolut lojalitet av alla” –säger Li Young statsvetare.

Precis som hemma alltså. Krav om absolut lojalitet annars sliten i stycken. Same shit but different och skillnaden är att här innebär avrättningen att liken lever- bara uthängda i media, stigmatiserade och sparkade från sina jobb. Vad ska vi göra med alla bögar, lesbiska, transor och lappdjävlar av kvinnligt kön med f****n på tvären? För att inte tala om katthatare va? va? va?!

 Grattis alla ”goda” demokrater, människorättsartister, Expressen och ”Researchgruppen”.

COPENHAGEN PRIDE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s