Godkväll med "Scum manifesto"

Höll på å sätta ostkrokarna i halsen då jag ser Andrea Edwards på TV i Gokväll med lockigt hår och urringad klänning sitta å mysprata med programlederskan (uppdaterad; som visar sig heta Emma Hamberg)om SCUM manifesto föreställningen som ska ut på turne´igen.

Hon fnittrar så förtjust så Pernilla Wahlgrens dito låter som ett djungelvrål i jämförelse alltmedan hon visar en bild på sin man och henne själv då de sitter och pussas i ett Poppelträd.

”Valerie Solanas behöver man inte berätta så mycket om, man kan googla” säger hon..

men föreställningen är rolig! Att männen är en biologisk olycka kan man ju inte sticka under stol med att det handlar om (tihi)

”Vår värld är kommersialiserad och konstig tycker jag”

det funkar inte att ha pengar, det är fel system, vi människor måste tillbaka ganska långt- tihi-

fnittrar hon vidare samtidigt som hon blygt tittar ner och för en lock bakom örat.

Jag är ganska politisk på det viset, det är självklart att människor ska vara jämlika”

Hon är så myyyysig, så man blir till sig i halsgropen, å det blir en tjusig överföring till ämnet plockmat. Cigarrpiroger.

Ärnte det väldigt könsrasistiskt tänker jag samtidigt som jag skrattar till över den framtoning Andrea Edwards eller om det är programansvariga? för fram.

Kläder smink, lite plockmat åsså en blänkare för Scum insmugen som en tandpetare i plockmaten. Som pudret i urringningen används alla attribut som annars spottas på? feminin framtoning, kroppsspråk och mjuk röst, utelämnande av fakta kring ämnet öht (” man kan googla”) helt magiskt. I´l be damned!

Om ni inte tror mig? Se Andrea HÄR

Jag kollar runt lite och läser programledarens blogg. Hon heter Emma Hamberg och skriver bl.a om Maria Montazami;

”Maria. Och alla ni andra där ute som inte vill kalla er feminister.  Så här är det. Att vara kvinna och INTE vara feminist – det är som att skita sig själv rätt i ansiktet. Punkt slut.”

detta är skrivet 3:e april 2013

slut cit Emma Hamberg

Case closed.

Vad Montazami sade som fick Hamberg upp i falsett?

-”Feminism? Är det att kvinnor tycker de är mer värda än män? Inte? Okej. Nej, jag är nog inte feminist. Jag tycker om att vi är olika. Att män kan det här med datorer och vi kvinnor kan sy. Sedan ska ju en kvinna som har samma utbildning som en man förstås ha samma lön som honom.”

Då det begav sig

Jag önskar Hamberg och Edwards en fortsatt cosy lördagskväll å hoppas att denna video ger dem ett smile.

SCUM Göteborg har lagt upp en reklamfilm där en kvinna går fram och skjuter skallen av en svensk man.Kvinnorna dansar sedan av glädje och slickar upp hans blod.Filmen följs av texten ”Do your part”.

SCUM är en feministisk organisation och står för ”Society for Cutting Up Men”.På SCUM Göteborgs hemsida, scumgbg.wordpress.com, kan man läsa:

”SCUM GBG består av en grupp säkra, frifräsande, coola, oberoende kvinno-kvinnor. Gruppen bildades under dramatikstudier vid Göteborgs Universitet. Föreställningen SCUM blev gruppens slutprojekt och spelades för första gången i juni 2009.”

VARNING för mycket obehagliga sekvenser!!!

Annonser

5 thoughts on “Godkväll med "Scum manifesto"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s