"Tårtkvinnan"

Vem sjutton vill gå till världshistorien som ”Tårtkvinnan”? Nu vet vi. En övervintrad 60 åring som fastnat i revolutionsteoretiska mörker där allt är tillåtet för det ”rätta syftet”-även förtryck och odemokratiska metoder-allt i syfte att hindra förtryck.

Låter sig intervjuas och säger;

”Politik är handling, det är inte diskussioner i det oändliga” – Jag vill inte ha ett samhälle där ”normala” politiker inte kan röra sig fritt. Demokratiska politiker ska kunna framträda öppet, men inte om man vill människor ont” slut cit ”Tårtkvinnan”

Jaha, så där är det fritt fram att för vem som helst att göra vad som helst mot vem som helst bara man säger att de vill människor ont? och man säger sig stå för demokrati och yttrandefrihet? och hyllar terrorister.

”Tårtkvinnan” gillar terroristgruppen Rote Arme Fraktion = Baader-Meinhof-ligan som låg bakom flera politiskt motiverade mord i Tyskland. På Fejjan gillar hon ”RF” som för ett par dar sen hyllade morden på två grekiska nationalister. Som ytterligare värdefulla punkter i sitt CV har hon 14 avsnitt i belastningsregistret.

Behandla henne med ömhet och ge henne ett arbete på ett kondis där hon kan jonglera bakelser 07-24 med nån annan övervintrad AFA´ist av motsatt kön i passande ålder.

                                                                        Say no more.

På tuben sjunger hon till Fidel Castros ära. En kandidat så god som någon att kompa andra revolutionsförespråkare på nån cosy föreläsning i ngt ungdomsförbund i vinter kanske?

Må tårtmonstrets förbannelse drabba henne fram till påsk.

Annonser

One thought on “"Tårtkvinnan"

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s