Morgonens första skratt

”Toklandet”

om en tio år gammal artikel som är populär igen. En artikel där Johan Ehrenberg skriver att ”Alla män är ansvariga för våldtäkter”

Toklandet skriver;”Gör som Schyman;premiera svinaktigt beteende

Nu väntar vi bara på att Kapten Klänning gör avbön i en debattartikel, skyller på ”strukturer” och ”manliga normer” som orsaken till sitt beteende för att sen omedelbart bli hedersmedlem i Fi, hederdoktor på Nationella sekretariatet för parapsykologi genusforskning

(äh va fan, han kan få bli genusprofessor direkt, han har säkert räknat tillräckligt med penisar under den tiden han var feministers mycket våta dröm, för att ha kvalificerat sig för en professorstitel),

hederskvinna hos Kvinnolobbyn, hedersmedlem i MP och V samt alla partiers kvinnoförbund. För att inte glömma att Roks och SKR kommer att bli sådär härligt pirriga i kroppen när deras forne? våta dröm återkommer att de omedelbart gör honom till hedersmedlem i sina organisationer” slut cit.

Jag tycker det är en väldigt rolig tankevurpa av en del tongivande feminister-dvs att samma personer som liksom de flesta tycker” alla invandrare är inte lika” -alla skåningar är inte dryga” -”alla bla bla ….osv

-i alla fall har ground zero ovanför axlarna…ang män.

i obestämd form pluralis.

”Toklandet” uppmärksammar också den ”Fittfestival” som nyligen genomförts i Malmö

….och jag tänker; varför nöja sig med en fitta bara mellan benen? om man kan ha en runt halsen liksom..ni vet den del av feminismen med att inte förstärka könsroller och kön blir liiite motsägelsefull här mohaha!….its all makes sense.

Men inte ska männen hänga dicken för det. I jämställdhetens namn äre bara å ”logga” in med att bära detta smycke runt halsen.

Jag menar; vad spännande möten det skulle kunna bli? Bröstcancersymbol OCH en fitta. Eller en ”kula” eller en äggstock…möjligheterna är oändliga.

I våra försök att nå varandra, kvinna och man, på jämlik jämställd grund blir kontentan att vi INTE ska sudda ut våra könsroller utan snarare förstärka dem varför nedanstående attribut torde blir de förnämsta angående att visa vem/vilka vi är?

                                

Maria Sveland skulle kunna byta ut sina pistolörhängen mot dessa?

En som redan anammat detta är ju Lo Kauppi. Svårslagen användning och kreativitet...

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s