De "hemska" poliserna,…

…...Å´ena sidan får stenkastare och våldsverkare en bubbla av förståsigpåare runt om sig för att det är ”strukturell rasism” som styr deras göranden, arbetslöshet och socialt utanförskap-och de kan ju inget annat göra än att bränna ner vårt samhälle.Å andra sidan sidan blir polisen mer eller mindre helt uthängda i arbetsrelaterade kriser. Av sina egna chefer.

”Pajas” är ju verkligen ett ociviliserat oacceptabelt ord f.ö *not*…..

Stora krav på kompetens och att hålla sig inom ramen för vad deras yrke kräver rent lagligt läggs på dem, helt RÄTT. Vi (övr samhället) kan inte ha några fria ”miliser” av olika grupper poliser med egna agendor ute på våra gator, däremot kan vi ha desamma av civila grupperingar som skapar ”no go zones” som helt öppet säger att polisen inte har i deras områden att göra….

Läser med upphöjt lugn om de allvarliga kränkningar som journalister utsatts för, polisens egna chefer. T.om Leif GWP har fått sig en släng- vilket jag f.ö tror att han tål eftersom det mer är hans kropp som är ”slut” än hans ”knopp”

Invektiv som ”häxa” och lustigkurrande om hår/frisyr ang Elisabeth H, ”slut/dum i hela huvudet ang Leif GWP) och en chef kallas ”svamlig” och ”pajas”.

Detta skulle man kunna tänka sig i ”muntliga framföranden” emellan dessa poliser enl Britta Svensson som också klämmer i om det faktum att Elisabeth H ju har haft svår cancer och därmed skulle ha frikort från någon form av kritik öht från polisiärt håll? hårnämnande eller inte. Ingen i Sverige kände f.ö till Elisabeth H innan denna Facebooksgrupp, really? Hennes framtoning och/eller hår har aldrig tidigare uppmärksammats på ngt enda sätt (OBS ironi) Elisabets hårhärna var en riksangelägenhet då det begav sig.

”Näthat” kallas det. Punkt. Sen är diskussionen över och vi behöver inte ”se” längre bort än att polisen är hemska.

Jag ser två citat från denna ”hemska grupp poliser” som sammanfattar rätt bra vad just denna Facebookgrupp diskuterar;

cit 1) ”Varför ska vi ens rapportera någon överhuvudtaget när inte resten av rättskedjan funkar?!

cit 2) ”Ingenting är på riktigt längre…”

Helt rimliga frågor från en del i en kår som under mycket lång tid ser sin del av arbetet i senare del av kedjan vara av noll och intet värde. Det kan ju i sin tur bero på det Leif GWP säger? Att polisen är ”värdelös” på sitt arbete? Eller kan det vara så att arbetsledning och organisationen öht inte fungerar tillfredsställande? eller både ock?

Ska man inte ställa sig frågan hur man kan göra polisarbetet effektivare? Hur polisen ska kunna utföra sitt arbete om det nu är på gatan- på ett sätt som gör att en brottsling faktiskt får det straff el annan ”samhällelig omsorg” som denne förtjänar?

Polisen ska vara barnmorska,psykologen ,snälla soctanten, beskyddaren, väktaren i vår tjänst! De ska skydda demonstranter från andra demonstranter, bilda kedjor och så att säga ”minimera” skador vid sk ”upplopp”, men ändå tvingas åse´stora grupper bränna och förstöra allt i sin väg inför deras ögon, utan att få ingripa. Som marionetter med ”vår” hand, genom staten upp i deras arslen för att de ska utföra samhällets gemensamma talan MOT våld och brott.

Som en liten ”bonus”- som grädde på polishjälmen som de utan prut förväntas slicka i sig, ska de också vara beredda på lite mordhot och även fullt utvecklade anfall/bakhåll i syfte att allvarligt skada och faktiskt döda dem.

När de som kränkts av beskyllningar om critical bad hairday, eller andra hemska invektiv som ”häxa” coolat ner sig kan vi kanske se över hårtofsarna vare sig de är spretigt röda, grå å platta eller helt flint med ett pannben nedanför som är lite ”slut” osv.

Finns det fler/andra i kedjan högre upp som borde nagelfaras? varför misslyckas de i rättssäkerhetens namn så ofta med att inte fullfölja samhällets intentioner om att få sina medborgare beskyddade?

 

HÄR kan man läsa om polisens våldsmonopol f.ö

HÄR kan man läsa om REVA Jag har svårt att förstå att inte folk förstår att så mycket av polisens arbete går ut på att utföra vad våra politiker och lagskrivare bestämt.

Operation ”krossa polisen” i syfte att destabilisera samhället, att söka framställa vår svenska polis likvärdig polis i andra länder som i många fall kan vara både korrumperade,brottsliga och inga man ringer i första hand-är rätt skrämmande.

I vilket syfte? varför nu? av vem/vilka?

Polisen kan alltså i förbifarten få säga dumma saker som ”pajas” om sin chef och slänga ur sig ”häxa” om kvinnor som i sina yrkesutövningar som journalister skrivit ner polisiärt arbete, i små grupper får de det. Muntligt. Gu´om de använder sociala medier som vardagsrum och gaddar ihop sig å hittar på en massa hemskheter som..Pajas!!!!!!

Igår såg jag kulturnyheterna som skulle handla om ”Nationalism”. Men det uteblev helt? Istället stod på slutet en konstnärlig djuping vid namn My Vingren blygt med en mikrofon i sin hand och rabblade mantran ur vilket jag kunde urskilja att slöjbklädda kvinnor får sina huvuden dunkade i bilar.

Micken hamnade nästan i munnen av svårt återhållen blygsel på slutet (ungefär som när min bror som liten genuscertifierad påskkärring stoppade ett ljus i munnen av blygsel. Morsan hade f.ö. målat ”glad påsk” påáns kind eftersom han inte sa det)-och inte är det ngt ”hat” hon för fram inte..

My Vingren (tänkte jag högt) vart har jag sett det namnet förut? ja just ja, det var ju hon som fotograferade män på bussar och tunnelbanor i Sthlm för att de utövade manliga härskartekniker när det ”satt”.

Och ja just ja, hon var ju ”lite” delaktig i en Facebooksgrupp! ”Vita kränkta män” hette den.

Tillsammans med bl.a Kawa Zolfagary -som ju i sin tur numera är; *trumvirvel* Ta da! Kommunals nye press-sekreterare.(i Sthlm)

Och hur är det egentligen med detta ”uppbåd” av jägare efter ”Avpixlat”? som en modernare variant av arga bönder med högafflar på ett lastbilsflak far de runt cybern och pissar in revir med tangentbord ist för högafflar och på den statligt sponsrade ”flygande cybermattan” ist för på lastbilsflak.

Googlar å hittar kopplingar med berörda journalister och Expo, dömda våldsverkare med ”hackande” som specialitet och tänker därefter med lite mindre upphöjt lugn-vilken djävla tur att cybern finns så att EN eller TVÅ papperstidningar inte har informationsmonopol längre.

Jag håller med Britta Svensson om att detta är sorgligt, men inte på det viset hon menar.

Den här häxan ska fixa håret….

….och jobba idag. Kvasten har stått på laddning hela natten.

”Killar med örhänge och tjejer i kort kjol – världslig dekadens vill dra folk bort från tron. 99 attribut beskriver Gud”

Förortsrörelsen” representerar en anti-demokratisk politisk kultur som breder ut sig i Sveriges förorter och lockar till sig många bittra ungdomar med invandrarbakgrund som söker en identitet.

Det är en fascistisk rörelse där man ser ner på demokratin och där man beundrar våldet.

Men samtidigt som denna förortsrörelse växer fram så har vi en underbemannad poliskår som ska hantera deras upplopp och vi har mindre ekonomiska resurser för att bygga upp de förskolor som de bränner ner.” cit Nima Gholam Ali pour

—————————————————————————————————

Uppdaterat 30/4 2014

My Vingren, som initialt plockades upp av en annan Vin men med berg i efternamn-är numera medlem i åsiktsregistreringargänget ”Researchgruppen”. No further question your honor. En riktig ”klassresa” måste man säga- från att filma bresande män på bussar och tunnelbanor till att åsiktsregistrera svenska folket!

Uppdaterat 31/12-15

My Vingren jobbar nu på public service, närmare bestämt på Sveriges radio/Ekot, castad av ingen mindre än Fredrik Laurin och som av en slump är hennes nya chef Jan Helin som ju ömmat mycket för hennes arbete tidigare

Fredrik Laurin, ni vet han som tycker AFAaktivism är som att spela bowling

 

 

Annonser

3 thoughts on “De "hemska" poliserna,…

    1. Tack Staffan, så kan det gå när man blir lite frustrerad över sakernas tillstånd, och nu när jag kollade livejeet å såg att nån läste denna bloggpost å gick in å kollade vad jag skrivit är det ju lite kul så hör i efterhand eftersom Lilla My ju hunnit en del sen sist jag skrev om´na. Hon är kontorsblomma i ”Researchgruppen” och hjälper till å skapa en del huvudbry i de svenska folkhemmet. Ngt som kommer att märkas i höst.

      Gilla

  1. Bra samling du dragit ihop. Polis är ännu ett yrke i Sverige som är väl utskällt. De ska göra så mycket med de lilla resurser de har och ledningarna är till stora delar kassa. Måste vara ett rätt frustrerande yrke av och till. Media är som de är samt politikerna.

    Min första tanke angående det senaste, poliser som ‘näthatar’ i en Facebookgrupp. Min första tanke var att det var väl bara ännu ett sätt att avreagera frustration över situationen. Dock börjar det bli så i Sverige att det är nog bäst att ventilera i slutna sällskap utanför nätet.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s