Lets rulla i tjära och fjädrar del 2

De betalar tusentals kronor till hatsajt

Styrelseproffs, läkare, psykologer, företagare och forskare har betalat tusentals kronor för att stödja Sveriges största främlingsfientliga sajt, skriver Aftonbladet.

Enligt uppgifter till Aftonbladet har sajten tjänat en kvarts miljon det senaste halvåret på läsarnas donationer. De flesta donatorer har stående överföringar varje månad och merparten av donationerna kommer från äldre män på landsbygden”

slut cit (är förrådet av ”arga unga arbetslösa männen” tömt?)

Men de borde väl åtminstone rullas i tjära å fjädrar och sedan eldas upp på Gotland kommande Almedalsvecka?

Alltmedan de rätt tänkande eliterna mingla med rosa bubbel och värmer sina egon på den flammande brasan. Nice.

Men surprise! Jag betalar också till en hatsajt. Ofrivilligt. Genom min skatt.

Alla tvångsdonationers högsäte och ”#¤%& samhällsinstitutioner försöker marinera oss i skit.

Se nedan;

– Vi vill komma bort från metaforer som att spermier är aktiva och ägg passiva i befruktningsprocessen, eller att mäns och kvinnors könsorgan beskrivs som komplementära. Den typen av beskrivningar tjänar bara till att förstärka traditionella könsnormer och heteronormen, menar de.”

LÄS MER

Tanja Berkvist förklarar ovanstående tes så här;

Idén om att spermien verkligen simmar till ägget är en social konstruktion som producerats i huvudet på patriarkatet.

Ägget ligger inte bara där, utan det simmar faktiskt in i penisen där det genast ”tar för sig” av livet genom att grabba tag i närmsta förvirrade spermie, kidnappar den, kör över allt i sin väg och för sedan den passiva spermien tillbaka till livmodern där den låser in den och sedan borrar sig in i den, vilket orsakar en sammansmältning, om spermien inte dött under äggets vilda framfart.

Om det är fallet åker ägget tillbaka in i penisen och tar en mer duglig passiv spermie som tål lite stryk – det är så evolutionen gynnat snabba ägg och stryktåliga spermier som inte vågar röra en fena.

Att en förvirrad professor på Karolinska Institutet sedan tycker sig se i sitt mikroskop att det är spermien som är aktiv och simmar runt och letar efter ett ägg är ett tecken på demens. Alla som sysslat med IVF vet hur det egentligen ligger till, och att män kan bli lika gravida som kvinnor”

slut citat Tanja Bergkvist

Herregud, i tex vänstern ÄR det ju redan genusteoretiskt jämlikt redan i praktiken. Den bästa feministen är således en man..

https://i2.wp.com/gfx2.aftonbladet-cdn.se/image/15072743/480/normal/ad923a2dd27b3/sjostedt.jpg Foto Urban Andersson

Antifeministiska åsikter föreslås bli straffbara

Antifeministiska åsikter kan i framtiden bli olagliga, på samma sätt som hets mot folkgrupp. Åtminstone ifall en skattefinansierad nordisk expertgrupp – bestående av 25 experter på antifeminism och högerextremism – får bestämma. Förslaget är överlämnat till Norges regering.

Bakom rapporten står ”manscentrum Reform” och Nordiska Ministerrådet.

I expergruppen ingick bl.a. svenskarna

 • Maria Sveland
 • Mattias Gardell
 • Anna Lindqvist
 • Lars Jalmert.

Enligt förslaget ska antifeministiska hållningar förbjudas om de uttrycks genom ”attityd, beteende och handling”. Som antifeminism räknas enligt förslaget följande värderingar:

– Motstånd mot feminism och jämlikhet.
– En önskan om att återskapa en hierarkisk social ordning i vilken heterosexuella män är privilegierade.
– Motstånd mot att avskaffa kategoriseringar baserade på kön, ras och sexuell läggning.” 

slut cit

Jag blir ganska provocerad av detta och anser att feminism och antirasism i denna form är att jämföra med fascism och nazism. Cirkeln blir liksom sluten. Om en lag införs som gör det olagligt att kritisera feminism, då är det inte så långt till en lag som gör det olagligt att kritisera något annat politiskt ställningstagande.

Nåväl. Vad ska vi göra med SD? Vad ska vi göra med de som donerar pengar till HATsajter?

Medan åsiktspoliserna söker kasta rassekort i alla pannben som inte har deras egen logga börjar åsiktsregistreringen,förföljelserna och påförandet av skuld och skam att överträffa sig självt.

När SD´s väljarskara växer, växer också paniken hos de som gör och tänker rätt, hur i all sin dar ska man få landet på rätt köl igen? Här trycks genus och allas lika värde ner i halsarna på alla medborgare från dagis till ålderdomshemmet.

Internering av oliktänkande? för den goda åsiktens framväxandes skull förstås. Att de själva är SD´s bästa vallokomotiv är fortfarande helt höljt i dunkel. Så magiskt oproffsigt!

Annonser

One thought on “Lets rulla i tjära och fjädrar del 2

 1. Just det här med att jag betalar hatsajter med skatt var min första reflektion. Men jag tänkte väl mer på presstödet till AB mfl då 🙂

  Jag blir också provocerad över hela denna cirkus. Framförallt när man (någon sorts mediaansvarig) från Ericssons sida börjar orda om att om en person använt sin Ericssons mail adress för att betala via paypal så var det allvarligt. Jag tycker det är allvarligt att Paypal verkar släppa information så väldigt lätt. Själv skulle jag aldrig använda min jobb mail adress, men vet att många gör det. Kanske för att de jobbat på samma ställe i många år och därför ser denna adress som bästa kontaktuppgift. När man bytt jobb några gånger och behöver uppdatera uppgifterna då så lär man sig av med detta.

  Så att den här Ericsson snubben använder den privat är plötsligt ett problem. Kan tänka mig att människan inte klagar när han har koll på adressen på icke arbetstid och kanske svarar på snabba mail på kvällar och helger. Då är det säkert inte lika hemskt att man inte kan skilja på det privata. Undrar om Elizabeth Manzi inser att jag anser hennes uttalande vara mer klandervärt för hela koncernen än att någon använder sin lön att spendera på egna val.

  Paypal skulle jag aldrig någonsin använda i vilket fall. De har tappat all trovärdighet.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s