överraskningar avdelning kroppsvätskor

Kan man läsa om även HÄR HÄR

och favvohatobjektet just nu HÄR

Det var andra tider då Föreningen Pantrarna på Biskopsgården i Göteborg (som bildades 2011 för att man “vill starta och driva en ungdomsgård för de lite äldre ungdomarna i området)

Pantrarna inspireras av Svarta pantrarnas kamp i USA och säger sig vilja verka för upprustning av förorten“.

De var som sagt var annat när dessa rättvisepartiets skyddslingar var på skidresa på Hovfjällets skidanläggning, norr om Torsby i Värmland 2012 feb. Man fick donationer till att finansiera detta vilket inte räckte ända fram. Som tur var gick stadsdelsförvaltningen ”Västra Hisingen” in och täckte upp med 23 000 skattekronor.

Tyvärr blev resan lite wild and crazy då ett antal i sällskapet vandaliserade och gjorde inbrott på anläggningen. Det krossades rutor och förstördes element i fyra stugor, bröts av sängben och gjordes så klart även inbrott i själva huvudanläggningen där sprit öl och cider stals.

På hemresan fortsatte ”partyt”. Man vandaliserade ombord till den grad att chauffören blev tvungen att stanna och ringa polis.

Föreningen ”Pantrarna” blev skyldiga bussbolaget 8000-10000 kronor. Medel de inte heller hade.

– Förvaltningen fattade beslut om att bidra med pengar för att ungdomarna skulle få åka på skidresa. Det är givetvis väldigt tråkigt för alla inblandade när det spårar ur på det här sättet, sade Birgitta Simonsson (M), vice ordförande i Stadsdelsnämnden Västra Hisingen.

– Det är ju skattebetalarnas pengar och det är viktigt att de går till rätt ändamål. Samtidigt måste man ju lita på att ungdomarna klarar av att hantera situationen, fortsatte hon.

———————————————————————————————————————–

Nämen nog såg de till att det behövde upprustas på Hovfjället allt! Tänk! Hantverkare och möbelaffärer fick jobb och grunkor sålda tack vare dem. Godnatt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s