Klarspråk om rasism

Kan man läsa HÄR

”Vi med invandrarbakgrund måste våga ta itu med rasismen mellan olika grupper. Det skriver debattören Damon Rasti, efter måndagens misshandel i Malmö”-skriver Damon Rasti i SVD ”Brännpunkt” Han skriver;

-”Min stilla undran är nu: När ska vi med invandrarbakgrund sluta med vår egen rasism? Hur ska vi kunna ställa etniska svenskar som uttalar sig rasistiskt till svars när en hel del av oss själva gör vårt bästa för att smutskasta varandra?”

-”när ska ni med invandrarbakgrund som uttalar er nedsättande om andra invandrare förstå att ni sitter i samma båt som personerna ni baktalar? Att ni är hycklare som skämmer ut er med den okunskap och hat som ni sprider i vårt nya gemensamma land?” slut cit

I sammanhanget måste jag bara presentera en häpnadsväckande vänsterkommentar nedan;

Veronica Kallander · Toppkommentator · Vänsterpartiet: 2a ersättrare i Partistyrelsen

Det får RÄCKA nu!! Detta vinner ingen på och det måste få ett slut! Börja här, nu, idag! Börja med att säga ifrån i fikarummet, i klassrummet, på bussen, i kassakön, så fort du hör någon uttala sig rasistiskt! Att göra sig ”rolig” på någon annans bekostnad, där vi andra håller tyst, leder till normalisering av rasismen och till slut finns det dem som tar sig rätten att misshandla en gravid kvinna och slita av hennes hijab eller grovt misshandla en man och hans lilla barn-enbart för att de ”ser annorlunda ut”. Sluta, bara sluta!!”

slut cit 2:a ersättaren i vänsterpartiets Partistyrelsen

Jag skräms av hur dåligt informerad man är om sakernas tillstånd i hennes position då hon skriver detta?? Herregud..

Men så här är det!

Det är ”svart och vitt” bokstavligen, därför finns ingen ”fil” i pannlob eller pennfodral där omvänd rasism existerar. Det är ett ideologiskt vakuum,,det blir total härdsmälta. Det är alldeles för komplext för en redan brinnande hjärna att ta in.

Annan sorts rasism , rasism mellan andra etniska folkgrupper än mellan ”arga unga svenska lågutbildade män” gentemot ALLA andra människor är totalt främmande, okänt, oförståeligt och det viktigaste av allt;

Det skulle ju ”hota” den VERKLIGA rasismen! ni vet den SVENSKA äkta inhemska rasismen mot alla andra.

Ändamålet helgar medlen, därför kan högt rangordnade politiker klä sig i Hijab och som nu försöka framstå som om de sätter ner foten, och foten stampar i takt i med den fot som kliar sig själv bakom örat-fast i luften.

Det skulle se skojigt ut, om det inte var så sabla kontraproduktivt, korkat och farligt!

Annonser

One thought on “Klarspråk om rasism

  1. ”Annan sorts rasism , rasism mellan andra etniska folkgrupper än mellan ”arga unga svenska lågutbildade män” gentemot ALLA andra människor är totalt främmande, okänt, oförståeligt och det viktigaste av allt;
    Det skulle ju ”hota” den VERKLIGA rasismen! ni vet den SVENSKA äkta inhemska rasismen mot alla andra.”

    Det här är så lysande skrivet att jag blir stum av beundran!! För visst är det så det är i den skyddade tillvaron på Södermalm. De GODA svenskarna som försvarar de STACKARS försvarslösa mot de ONDA svenskarna .. att det sedan handlar om att felaktigt förtala och skuldbelägga ett demokratiskt valt parti och 100 000-tals vanliga människor är fullständigt ointressant.

    Hatet från vänsterkanten skapar förmodligen fler sverigedemokrater än vad Jimmy Åkesson kunnat hoppats på i sina vildaste framtidsdrömmar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s