Därför gör jag inte som Veronika Palm

…………som ju av ”solidaritet” klär sig i slöja idag..

En bra gammal artikel från 2009 på Newsmill kan man ju läsa-den säger allt. HÄR

Sheik Taj al-Din al-Hilali gav uttryck för i samband med ett uppmärksammat våldtäktsfall; ”Women who do not veil themselves, and allow themselves to be uncovered meat, are at fault if they are raped” eller ”If she was in her room, in her home, in her hijab (islamic headdress), no problem would have occurred.” *1.

För den som undrar skall förstå att detta inte är ett isolerat fall av tokspel skall också meddelas att också i Danmark har imamer vid ett flertal tillfällen givit uttryck för samma obehagliga kvinnosyn *2 och *3, och så sent som för knappt en månad sedan lät Imam Sheik Fawaz Jneid i Haag oss förstå att hijab skyddar kvinnor från våldtäkt.*4

Som ett avslutande exempel på detta synsätt kan nämnas att en av de mest respekterade och inflytelserika av de islamskt lärde, Sheik Yusaf al-Qaradawi menar att kvinnor som har våldtagits borde straffas om de inte var anständigt klädda när de våltogs.

Han tillade;For her to be absolved from guilt, a raped woman must have shown good conduct.” *5. Har man alltså inte hijab, följer koranens och sharians föreskrifter får man alltså enligt de islamskt lärde skylla sig själv om man blir våldtagen, och borde kanske till och med straffas för sin osedliga klädsel.”

slut cit

Veronica Palm twittrar glatt idag;

”Både tjejen med tighta byxor som blottar stringtrosor och tjejen men sjal över håret har rätt till respekt för sin individ.”

slut cit Veronika palm.

Reflektion; Förutom att jag slog hål i min egen panna för att högerhanden utan styrsel dunkade den kraftigt så skrattade jag loss hakan så den studsade en kvart efter golvet. Ett litet blygsamt tips till Palm;

Veronika! ta det där snacket om stringtrosor och respekt med grabbarna Sheik Taj al-Din al-Hilali, Sheik Fawaz Jneid och Sheik Yusaf al-Qaradawi och deras ”bröder” här i Sverige.

se MER

Reflektion; Det är inte lätt att vara muslimsk feminist i detta land. Inte en #¤%& sk stark känd feminist står upp för förtryckta ”systrar”

Men det står ju kristallklart att för en ”hög” och/eller rättrogen Sosse är det viktigaste att inte framstå som rasist, så därför struntar man i feminismen och kvinnors rätt i detta fall även om man utropar sig till feminismens uppfinnare och ädlaste förespråkare typ i alla andra sammanhang. Riktigt läbbigt!

Kanske förlåter Omar Mustafa Veronikas (S)vek nu, och alla hans vänner kommer att rösta på S 2014?

Nu väntar jag bara ivrigt att få se Stefan Löfvén i solidarisk slöja..

Läs Gadban HÄR

5 thoughts on “Därför gör jag inte som Veronika Palm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s