The preacherman,…

..om staten och kommun styr allt så kommer allt att vara jättebra. Jag har fått höra om Thor och Greta, om allt våld som män utsätter kvinnor för- att dagis har blått till pojkar och rosa till flickor och att det kommer att bli en rödgrön regering 2014. Vänsterpartiet är det grönaste, det rödaste, det mest feministiska (det sistnämnda gjorde att före en kvinnlig partiledare blev Sjöstedt ist för Dina Marca el Andersson vald=)

Bara kommunanställda eller statligt anställda har det där lilla extra i vården. Allt är bäst där. Jag smäller f-ing av.

Om alla vi medmänniskor bara är medmänniskor behöver vi inga pengar utan vi lever av kärlek! och iofs nån annans pengar.

 

The preacherman said so. (på tillfälligt besök i Almedalen från Östermalm)

Eftersnacket var ännu bättre med snubben från Ung vänster sitter och säger att ingen ska få välja fritt eftersom det alltid kommer att vara några som väljer fel. Slutsats? -STATEN väljer åt dig då blir det rätt.

 

Fnordspotting skriver

”Sjöstedts recept på paradiset är ingenting nytt. När rekordåren efter kriget gick mot sitt slut försökte Socialdemokraterna upprätthålla full sysselsättning i Sverige med just en sådan politik – resultatet kom i form av 90-talskrisen.

I Grekland byggde politikerna på liknande vis ut den offentliga sektorn för att vinna väljarnas gunst. Resultatet är ett land i upplösning.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s