Sossarnas mordiska "skötebarn" ANC

1994 bildade Nelson Mandela regering tillsammans med Sydafrikas kommunistiska parti eftersom de flesta ANC ledarna var kommunister.

Sedan dess har mer än en miljon vita sydafrikaner drivits på flykt och lämnat landet. Över 4 000 vita jordbrukare har slaktats och mördats på sina farmer och mångdubbelt fler har misshandlats, fått sin egendom stulen eller förstörd, många har dessutom fått sina döttrar och fruar våldtagna.

Det enskilt mest riskabla yrket i världen, yrkesmilitärer inkluderade är att vara vit jordbrukare i Sydafrika idag. Risken att dö är större än inom vilket annat yrke som helst. Många mord har i flera fall kunnat kopplas direkt till ANC´s ungdomsförbund. Rasistiska uttalanden är f.ö vardagsmat i ANC.Julius Malemas, ordförande i African National Congress ungdomsförbund, uttalande i mars 2010 om att utplåna Sydafrikas vita, vilket han nyligen dömdes för.

Ny skandal skakar ANC

”Bara mellan 2007 och 2008 har fler än 20 regeringskontrakt, värda mellan motsvarande en halv och 40 miljoner kronor gått till företag som ägs av ANC:s ungdomsledare Julius Malema, enligt tidningen Sunday Times.

Detta trots att president Jacob Zuma ofta upprepar att hans regering ska bekämpa korruption i upphandlingsprocesser.

ANC:s talesman Brian Sokutu säger till tidningen Mail & Guardian att Malema inte är minister och därför inte bryter mot några regler genom att vara affärsman”

Låter som Jan-Emanuel =) hostharkel..men nog är det i af liiite taskigt utfall på alla investerade penningar och kurser i ”demokrati och mot korruption”?..

Enligt vissa källor har så många som dryga 70 000 vita sydafrikaner mördats sedan 1994. Att vita mördar svarta sydafrikaner är så ovanligt att det bara sker en handfull fall/år.

Sonia Hruska som arbetade som konsult under Sydafrikas första svarta president Nelson Mandela varnade för ett kommande folkmord på vita sydafrikaner nyligen.

Detta folkmord på vita i Sydafrika har dock faktiskt pågått i nära 20 år…

Magiskt viktigt att Hruska med sin långa erfarenhet av arbetet nära en regering som uppmuntrat till slakt nu kommer ut och varnar omvärlden för vad som håller på att ske.

Sonia berättar även om hur ANC sakta begränsar vitas rättigheter, friheter och att vissa svarta gått så långt att de utför mord på den vita delen av befolkningen.

Hon uppmanar omvärlden att erkänna och uppmärksamma det som pågår i Sydafrika istället för att ignorera och tysta ner det på grund av politisk korrekthet. Själv kommer hon engagera sig i att hitta och hjälpa vita offer för våldtäkt och misär och förse dem med hjälp ut ur landet om de önskar. (1/4 av de 4 miljoner vita Sydafrikanerna lever i misär)

Genocide Watch International  ger vid handen att situationen för vita i Sydafrika fn är på steg 6 på en skala där 8 är max och innebär storskalig utrotning.

Så mycket för den ”regnbågsnation” som Orback fablar om HÄR

ANC:s specialare när de dödade fiender på den gamla goda tiden var f.ö att sätta på offret/en ett ”halsband” med ett bensinfyllt bildäck som man tuttade på.

En utmanare till ANC

ANC har alltjämt samarbete med den svenska socialdemokratin.

På 100 årsjubileét fanns;

Mikael Damberg, Lena Hjelm Wallén, Carina Hägg, Ann Linde och Roger Hällhag. Vid den officiella galamiddagen höll särskilt inbjudne Joakim Palme ett tal där han påminde om sin fars insatser.

En annan av S och Palmes vänner

Intressant

Nog skulle det vara kul att höra Löfvén berätta om detta dont u say? Eller för all del svensk press???

Om de olika stadierna i folkmordstrappan:

Folkmord är en process som utvecklas i åtta stadier. Vid varje stadium kan man sätta in åtgärder för att stoppa folkmordet.

1. Klassifikation: I alla kulturer finns kategorier för att kunna dela upp oss i ”vi och dem”. Antingen via etnicitet, ras, religion eller nationalitet.

2. Symbolisering: Vi namnger eller symboliserar på andra sätt klassifikationerna. Exempel på symboler är den gula stjärnan under nazitiden för judar och den blå scarfen för öst-kambodjander under khmer rouge.

3. Dehumanisering: Den ena gruppen förnekar den andra gruppens mänskliga egenskaper. De kallas kackerlackor, råttor och liknande.

4. Organisering: Folkmord organiseras alltid, vanligtvis av staten. Man använder sig gärna av paramilitära grupper för att kunna förneka att staten är inblandad. Som janjaweed i Darfur.

5. Polarisering: Extremister driver isär grupperna. Hatgrupper publicerar polariserande propaganda. Lagar kan förbjuda äktenskap mellan grupperna eller umgänge dem emellan. Extremistiska terrorgrupper skrämmer och tystar moderata röster som befinner sig i centrum.

6. Förberedelse: Offer identifieras och separeras p.g.a. sin etniska eller religiösa identitet. Dödslistor skrivs. Medlemmar i offergruppen tvingas att bära identifierande symboler. Deras egendom exproprieras. Ofta segregeras de in i ghetton eller transporteras till koncentrationsläger, eller förs bort till ett område där svält råder.

7. Förintelsen: börjar och blir snabbt det massmord som ur laglig synvinkel kallas folkmord. Eftersom mördarna inte ser offren som människor kallar de folkmordet ”utrotning” (av insekter och råttor).

8. Förnekelsen: är det åttonde stadiet som alltid följer på ett folkmord. Det är en av de säkraste indikatorerna på att folkmordet fortsätter. Massgravar grävs upp, kroppar bränns och en massiv förnekelse från de ansvariga för folkmordet uttrycks.

genocidewatch.org/southafrica.html
genocidewatch.org/aboutgenocide/8stagesofgenocide.html

 

 

A YEAR FROM HELL: The truth about Southafrica

From 1 May 2012 – 30 April 2013
365 Days, 304 Attacks, 463 Victims, 169 Murdered, 21 Raped. Don’t believe me? Follow link ”

 
https://hexanmexan.files.wordpress.com/2013/06/70f55-boer2bgenocide2bsouth2bafrica.jpg?w=156&h=183https://hexanmexan.files.wordpress.com/2013/06/72c3d-winniemandelamurdurouswitch.jpg?w=349&h=247

Annonser

2 thoughts on “Sossarnas mordiska "skötebarn" ANC

 1. Var det inte Moderaterna som försökte ta åt sig äran för att ha krossat apartheid. Eller försöker
  dom skriva om historien igen?

  Gilla

 2. M lyckades reta upp S i brygga genom att i sitt nya idéprogram deklarera M som mot orättvisor.
  cit Hanif Bali;

  ”I det nya idéprogrammet inför vi rättvisebegreppet som tidigare saknats i våra tidigare idéprogram.”

  f.ö;
  ”Hedvig Andersson, kommunikationschef:

  ”På 60-talet hade Högerpartiet, Moderaternas föregångare, linjen att om Sverige skulle delta i internationella bojkotter skulle de vara beslutade av FN. Det var inte bojkotten mot Sydafrika, och därför var Högerpartiets linje att Sverige inte skulle delta i den. Det är inte detsamma som att vara för apartheid.””

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s