Dags för en förortsrevolution

 Dags för en förortsrevolution HÄR

sossarna höll rent från vänsterkanten..

Alla från alla läger/partier håller rent från SD.

Det är vänsterns ansvar-sossarnas ansvar att hålla rent från vänstern. Capice?

En organisation som varit föremål för entrism är SSU, som tidskriftsföreningen Offensiv verkade inom under 1970- och -80-talet. På grund av anklagelser om entrism uteslöts ett stort antal SSU-medlemmar.[1] En minoritet inom Offensiv gick ur organisationen 1991 och bildade Socialisten, som fortfarande finns kvar inom arbetarrörelsen. Efter splittringen slutade Offensiv jobba entristiskt (hahafuckingha)

Arbetarförbundet Offensiv heter sedan 1997 Rättvisepartiet Socialisterna, men har behållit namnet Offensiv på sin tidning.

Upptrappning

lovad

Megafonen; Detta som sker i Husby är inte ”kravaller” eller ”upplopp”, utan det handlar om just en revolt. Det handlar om en folklig revolt av samma kaliber som vi sätt i Egypten, Tunisien, Syrien mfl… med andra ord ett förtryckt folk som reser sig mot förtryckarna.

Och dom viktigaste faktorerna till det som sker i Stockholms förorter kan sammanfattas: arbetslöshet, bristfälliga skolor och en strukturell rasism.

Det är iallafall så som pantrarna/megafonen ser på saken” slut cit

Smashing

”Vad har hänt med utbrytarna ur Offensiv/RS runt Jonathan Clyne som driver tidningen Socialisten?
bakgrund:
Jonathan bröt sig ur Offensiv/RS för att han inte accepterade att man övergav enterismen. Det intressanta i sammanhanget är att Socialisten anses rumsren inom SSU Stockholm Stad och inom Broderskap liksom inom Ung Vänster

Enligt uppgifter jag fått ska i princip hela vänsterfallangen inom SSU Stockholms Stad vara läsare av Socialisten. Anna Ardin har t ex vid något tillfälle nämnt att hon läser Socialisten.

Trotskister som redan var infiltrerade i dessa organisationer men inte upptäcktes vid utrensningarna på 80-talet bör ha fortsatt tillhöra den hemliga organisation som Jonathan organiserade, men sannolikt jobbat hårt på att hålla detta extremt hemligt.

En person (nämner ej namnet för vet inte om personen fortfarande är aktiv) som jobbade väldigt nära Jonathan inom Offensiv före splittringen var dels stor anhängare av cellorganisationer där varje medlem bara känner ett litet fåtal andra medlemmar och dels expert på hur man skapar upplopp och organiserar gatustrider.

Denna person var också en stor beundrare av palestinska kamporganisationer.

Frågan är om denna utbrytargrupp numera är återförenade med RS? det skulle i så fall kunna förklara hur SSUare tycks ha kopplingar till Megafon.

En annan mycket intressant fråga är vilka var det som blev gripna i natt i Älvsjö?

http://www.dn.se/sthlm/bilar-brann-i-rinkeby

Annonser

2 thoughts on “Dags för en förortsrevolution

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s