Kattkräk, gaphalsar och en blaska som är lätt på foten..

Aftonbladet Kultur dårå?

Jomenvisst som vi säger här uppe i Norrland. De har nu -förutom Megafonrunkningen i flera dagar-även släppt fram de skrivande pantrarna”

(plus moms)till ideologisk extasdelgivning. Väckelsemötet can begin..

Den senaste tidens debatt om upploppen i Stockholmsförorten Husby har lett till en bra och behövlig diskussion om satsningar i förorten och om det svenska klassamhället.

Men det har också lett till en renässans för den sedan 1968 avsomnade revolutionsromantiken.

Det Göteborgsbaserade skrivkollektivet Pantrarna har utmärkt sig som de mest revolutionsromantiska och de med minst verklighetsuppfattning bland de som vill försvara vandalismen. ” skriver David Lindén på Newsmill

 Redan 2011 uttalade sig ordförandet Murat Solmaz i Pantrarna om att ”de tänt gnistan”hos ungdomarna i förorten…

De ”skrivande pantrarna” purrar högtidligt med pennor doppade i offeraltarets fortfarande rykande kolhögar. De när sitt skrivande i den historiskt eviga kampens blodiga romantik.

De vill förändra. De vill göra skillnad. Naturligtvis till folkets bästa. Som uberbefälhavare finns en helikoptersyn över sakernas tillstånd vilka folket törstar efter att ta del av och kommer att få medelst den praktiska utformningen som ledarna kommer att ge dem vare sig de vill eller ej. De törstande folket.

Att folket i ”Nationen satt i brand” är liiite motvilliga till att offras på den stora sakens altare är mindre viktigt (det får man ta- el jag menar…det får de ta..). I stora ärevördiga krig finnas både kanonmaten/fotsoldater och fätherrar samt strateger.

Offren- kanske bliva de omnämnda i historiaböcker som nationalhjältar?

Pantrarna stryker sig kärleksfullt runt hela megafonen-från det av saliv blöta munstycket till dess vidgade stora strutslut. Den söker polera detta horn till en nationens guldstrupe.

Pantrarna far ner i Megafonens djupa vindlingar av ideologiska kullerbyttor och med sina långa sträva kluvna tungor slickar de begärligt  ”syskonen” rena från skuld.

De fullkomligt öser beröm och vördnad över ”syskonen” som de vill stödja i varenda gnista och rökpuff av självuppoffrande ideologisk självförbrännelse.

4 the course, 4 the course viskar pantrarna som ett eko av megafonens eko av 70 talets stridsrop..

Megafonen torkar den av kampsvett hårt sammanpressade guldstrupen, vid tinningen bultar en ven av framrusande hett och svallande rättvisekämpande blod!

I en andningspaus i den eviga kampen, långt från slagfältet i sin ideologiska bunker slår de på högtalarna och lyssnar, fylls av styrka och kärlek till ”Pantrarna”. LÄS HÄR

Så långt? jomenvisst, borde det bara vara en sak för invärtes ideologisk beundran i den ideologiska bunkern där man frossat ögonen fyrkantiga med historiska beskrivningar av folkresningar de senaste 200 åren.

Men de sk ”högre värdena” är som sagt större. Mycket STÖRRE än någon på offeraltaret för den stora SAKENS skull någonsin kommer att förstå -säger pantademegafånen; ”because we said so-1000 ggr fler ggr än vad ni nånsin kan säga”

Pantrarna är ”bröder och systrar” i ”kampen” med dem de avgudar och ser upp till–> dvs ”Megafonen”.

Megafonen och dess ideologi om att ”leende till slut stå-sida vid sida med folket i tusental” som ju en megafonhöjdare skanderar i en kampkrönika på Megafonens hemsida.

Högtidligt inleder i af ”Pantrarna” med;

”Till en nation som brinner!”

Nu har man liksom satt nationen i brand, man är sanningsvittne, historieböckerna öppnar sig, man är ”lajvare” -man är med.

Pantrarna vill ha min förståelse för den hand som kastar stenen och tänder elden. Den eld som pantrarna ser som en stor symbol för folkets resning.

Stenhandens ägare har blivit mobbad för utseende och brytning, haft en värdelös skoltid med ignorerande lågbetalda lärare, och familjemedlemmar har döTT i krig. Förstå det! Fattar ni?!

Allt detta sammantaget ljöt den hand som kastar stenen, eldar upp dagis, färdtjänstbussar, bilar och på annat sätt riskerar liv och lem för medmänniskorna runt omkring.

Pantrarna säger ; ”Det är svårt att vara stark om det inte finns förebilder runt dig”

Kan Pantrarna då förklara på vilket sätt DE framstår som starka bra förebilder då de försvarar Megafonen som INTE tar avstånd från MORDBRäNDER??

resten så innebär namnet ”de skrivande pantrarna” att det finns andra sorters kattkräk med andra ideologiska arbetsuppgifter

I ett samarbete mellan Pantrarna, ABF och Göteborgs universitet blev Bobby Seale, grundare av Svarta Pantrarna i USA, bjuden att hålla tal och delta på seminarier i Göteborg i fjol 1 till 3 maj.

Bobby Seale är misstänkt för att ha beordrat flera mord, har uttryckligen uppmanat till mord på poliser och var ledare för en organisation som glorifierade och utövade mycket våld i USA under 1960- och 1970-talet.

Han var även en stark anhängare av att människor bör behandlas olika till följd av sin rastillhörighet

Avdelning kattlådeträning någon?

13 av 16 unga som anhållits för upplopp i Stockholms-området de senaste dagarna är antingen dömda eller kända av polisen sedan tidigare. Så mycket för otillbörliga  ”trakasserier” av polisen.

Oj, sa Bill, Oj sa Bull- är vi släkt med varann? LÄS HÄR

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s