Journalism i fritt spinn, torftigt i Husby och fall för ”statens kulturråd”

HÄR – bränderna i orten

Det handlar om;

Invånarna i Kista har till exempel en köpgalleria med 130-talet butiker och en 5D-biograf. De som bor i Husby däremot, de får nöja sig med ett ­20-tal affärer runt ett utomhustorg.” slut cit Eva Franchell.

Efter att jag slutat flina så brett att käkarna gått ur led, så kommer ångesten och självinsikten.

JAG bor i en stad med S styre sen 70 år som bara har en stenpitt på torget. EN riktig inomhusgalleria i flera våningar. Det känns så hårt att jag förmodligen behöver träffa en terapeut..

Jag bor på ett ställe utan gatubelysning!!  Vi har en rondell i Falkan som i folkmun (nasty=) kallas ”bröstvårtan”

bild lånad HÄR

Vi måste skotta/ploga vår avtagsväg själva, och beställa skitbrunnstömning. Vattenreningen har vi betalat uppgraderingen för själva. Jag bor förbannat bra! Jag är 53 år. Kanske jag kunde fått bo så här bra tidigare om jag bara förstått vilken väg jag skulle gå..?!

Älska folkhumorn med våran stenpitt som nedan fått en liten kondom. Den heter ”Lyftet” förresten.

bild lånad HÄR

Uppdatering; Jag har ingen diskmaskin, om inte maken kan räknas som vitvara.

Och jodå ,vi har två kebab/hamburgervagnar åxå!. ”Kebabmannen” betalar 90 000/år !! till Skellefteå kommun i hyra/el för sin plats på torget (2010)

nedanst bild Bo Furhman HÄRGrillvagnskrig på torget uppdatering

Vi har fem vagnar som säljer samma sak. Det ser ju väldigt tråkigt ut och det blir torget lidande av. Jag förstår att kommunen inte kan börja sortera och styra vem som får vara där. Men man kan ju föra en diskussion om att försöka få dit lite klädförsäljare och annat på torget så att vi får en variation, säger David Ulfhielm, Big Smajl.

Bonus uppdat 27/7 2015

”Lyftet” på sommarn. Konstnären har haft full koll på att fåglar alltid sätter sig på höga grunkor. Fåglar skiter. Därför har stenpitten alltid full Viagra erektion och ejukulerar hela tiden. Året runt; Intorkad och färsk utlösning i en aldrig avslutad orgasm. Nu undrar jag om inte ”Statens Konstråd” får lov å göra en sväng hit och krossa patriarkala förtryckande spår i vår stadsmiljö??

foto ske-å kommuns sida

Jag vill ha en drypande våtmark på halva torget, den ska vara ångande grön å lustfylld av svullen vaginal magnetism

AIK pitt

Foto Magnus Lindkvist

One thought on “Journalism i fritt spinn, torftigt i Husby och fall för ”statens kulturråd”

  1. Problemet för oss på landsbygden är att det är så långt till krossningsbara skyltfönster och att vi har så få bensinstationer kvar och att vi inte har tillräckligt med kommunala transportmedel som kan föra samman oss i tillräckligt stora grupper så vi kan få uppmärksamhet från media och att polisen aldrig hinner fram innan det roliga är slut .. annars så finns det nog både frustration och vanmakt så att det räcker till.

    Men vem vill slösa bort tid och bensin på att förgäves söka efter likasinnade i ödsligheten mitt i natten och sedan leta efter en eldningsbar bil som ändå hinner brinna ner innan någon ens ser det??

    Det är till och med långt till ”samma fungerande samhällsservice” som Eva Franchell anser vara lösningen på förorternas problem.

    Ack ja .. blir man förbannat på landsorten hinner det gå över innan man får chansen att omsätta känslan i våldsamheter .. om man inte känner för att slå sönder sitt eget hus eller sin egen bil. :-p

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s