Jenny Strömstedt spankar Blondinbella,..

…..Jenny vill lära upp Blondinbella i lite hederligt PKtänk- ehuru alla barn och alla vuxna endast genom social fostran bliva bra samhällsmedborgare, riktiga genustänkande och likartade jämställda vuxna.

Just sådant som Jenny vet mer om än Blondinbella som kvalitetsstämplad och därmed äkta årgångsfeminst. Att i nedan bifogad filmsnutt se Wallin ta bort ”djuret”! ur Jennys hår gör mig tårögt hysteriskt lycklig..

..begreppet ”putsningsbetéende” får en helt ny innebörd..1:52 in

Därför har naturligtvis Jenny, till skillnad från Blondinbella fattat detta med *hen*

Bara en parantes…hur mycket ligger ni på nätterna och funderar över vilka ni retweetar? Jag menar kollar ni själva budskapet eller könet?

Eller kan det vara så som så att fler än jag INTE retweetar???

(uppdatering- jo jag började twittra våren 2015)

Jag-som ve och fasa har en (cit maken) PRO telefån tex..som inte ens använder appar.

Nåväl. Skit i det.

Jag ska väl skriva som ämnet för min bloggpost (Jenny), dvs så där mjuktfluffigt medkännande som hon inleder sin krönika kring Blondinbella med.

Here we go; Jag gillar verkligen Jenny. Tycker hon är småcharmig i morronsoffan så där frisläppt förlösande fnittrig med Steffo utanför manus liksom .. eller i sin kvällsshow med snubbar som sätter fast papper på sin bringa med häftapparater. Det är… häftigt…underbart och alldeles …nydanande!

 

Blondinbella är ju ett rött (jag menar blått) skynke för de ”tänkande” rättrådiga blondinerna i vårt land. Alltså måste hon sättas på plats av en högre stående blondin. Det får finnas gränser- även för Blondinbella.

Förutom ett biologiskt kön har vi har vi ju ett socialt kön där vi begränsas. Och där nånstans sket Blondinbella i det röda skåpet då hon i ett flertal blogginlägg har uttryckt åsikter kring *hen*.

I sammanhanget med det könsneutrala omklädningsrummet som härförleden invigts på en skola nära dig..jag menar på en skola på söder. Ni vet en stadsdel i Stockholm där alla de mest rättrådiga i landet bor. Landets hjärntrust som vet och som vill allas bästa, ända in i kaklet.

I det sammanhanget bubblar Jenny vidare i ett helt otippat mummel som mynnar ut i att marinera Blondinbella kring Angelina Jolies eventuella ekonomiska spenderingar på sin skönhet-välmående-hälsa eller vad det nu är som Jenny Strömstedt retat sig på när det gäller just Angelina Jolie?

Synd att sätta sig på näbben å skita ytterligare en smart och stark skönhet i munnen bara då man lätt kan ta del av andra spenderingar Jolie/Pitt gör-som tex;

Den etablerade Maddox Jolie-Pitt Foundation 2006 för att hjälpa till med humanitära kriser runt om i världen. För att starta stiftelsen, gjorde paret donationer av $ 1 miljon till Läkare Utan Gränser och globala åtgärder för barn .

ex lite annat smått och gott;

340 000 dollar till Somalia

500 000 dollar till Missouri efter en tornado

150 000 dollar till SOS barnbyar..

med mera med mera

Sedan 2001, har Jolie varit på uppdrag på fältet runt om i världen och träffat flyktingar och internt fördrivna personer i fler än 20 länder, inklusive Sierra Leone, Tanzania, Kambodja, Pakistan, Thailand, Ecuador, Kosovo, Kenya, Namibia, Sri Lanka, North Kaukasus, Jordanien, Egypten, New Delhi, Costa Rica, Tchad, Syrien och Irak, Haiti, för att nämna några,

So what? om hon nu Angelina Jolie skulle lägga 2 mille per år i sammanhanget ”ego pengar”? så kan man iaf betänka att de förutom sina omkostnader, sina välgörenhetsdonationer även ger 12 barnflickor jobb =)

Vad nu DET hade med Blondinbellas åsikter kring ”hen” att göra öht?...

Jenny avslutar sin uberintellektuella bassning till Blondinbella med;

”För tänk om det snart föds en flicka som växer upp och är obekväm med den snäva kvinnorollen men som för den saken skull inte är man. Tänk om hen kommer att älska att stänga dörren om sig i det könsneutrala omklädningsrummet därför att utan dömande blickar kanske något stort kan växa, som möjligheten att bara vara människa. Välkommen till världen!”

Jag säger; Ja tänk Jenny! Att dra in sitt eget bacon och bejaka sk kvinnliga attribut OCH vara blond- OCH ha åsikter som hörs- DET kan faktiskt åxå betecknas som och inrymmas i epitetet ”människa” och bör/skall välkomnas och kunna existera bredvid *hen*-*den*-*det* och dem som vet..

Om nu inte nån i genusnämnden förminskar densamma med argument som skulle kunna ge dem permanent plats i viplogen för ”dumma blondiner” förstås….

Å´man undrar vem det är som är ”snäv” egentligen?

Blondes have more fun

Reds r better in beds

greys´s function evereyways..(nödrim)

Annonser

8 reaktioner på ”Jenny Strömstedt spankar Blondinbella,..

 1. Ja det här var ju ett intressant inlägg… Att Jenny Strömstedt kommenterar Blondin-Bellas kommenterar kring hen kanske inte är så konstigt med tanke på kommentarernas innehåll. Att du vill försvara Angelina Jolie när Jennys inlägg berör kvinnosynen bland Hollywoodskådisar är bara märkligt! Har du läst Jennys krönika ordentligt eller blev du så provocerad av hen-diskussionen att du hoppade över resten? Angelina Jolie är varken vacker eller verkar särskilt stark, hon är faktiskt riktigt anskrämlig på många sätt. Att hon sysslar med välgörenhet är hon varken den första att göra eller ensam om när det gäller kändisar. Titta på vad Bono har gjort till exempel.Nä fram för mer könskritiska inlägg och håll igen på de dömande reaktionerna!

  Gilla

 2. Svar till lf (2013-05-04 21:03) Leffe!

  Vad jag saknat dig =) Vart har du varit hela vårvintern? Inte inne på Riedls eller Nilssons bloggar väl?

  Jag ska ju eg bli smickrad över att du pratar om och med mig och RIKSDAN, i samma andetag! Men vet du vad?

  Jag har ett jobb jag trivs med och söker inget där=)

  Gilla

 3. Svar till Spirit (2013-05-04 20:57) Hej ”Spirit”

  Tack för din kommentar.

  Nja, inte blev jag väl mer provocerad än Blondinbella kring *hen*-än Jenny kring Blondinbella och än dig kring mitt blygsamma blogginlägg? =)

  ”kvinnosynen kring Hollywoodskådisar”?

  Du menar att det finns EN kvinnosyn, och EN representant för alla kvinnor i Hollywood och att DEN ENDA skulle vara Jolie?

  =))

  Så om Bono ger till välgörenhet är Jolies pengar sämre?

  Jag är glad att du går i bräschen för att ”hålla igen” på dömande reaktioner.

  Gilla

 4. Fantastiskt roligt inlägg. Du är som bäst när du spöar PK-eliten.
  Ska ta fram ditt inlägg fler gånger idag för att få mig på bra humör.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s