Det smutsiga könskriget

”Jag har blivit hånad, fått hotbrev där det står att såna som jag förtjänar att huggas ner och slängas i en papperskorg, jag har fått höra att jag är psykiskt störd, att jag ändå inte är värd att uttala mig för att jag har Aspergers och alltså är en dum psykopat, jag har fått höra att jag är korkad, och att detta bevisas med att jag inte har någon imponerande utbildning.

Jag har fått höra att jag är kvinnohatare, att jag är en svikare, att jag förtjänar att brännas på bål och att såna som jag inte är värda att behandlas med respekt.

VEM blev så hatad?

Jo Hanna Fridén-av feminister.

”Det finns en grupp kvinnor som inte sällan jag får bära bördan att förklara mig mot. Kvinnorna som hatar män. Kvinnorna som beter sig som skit mot män. Som kräver att varje man ska bära skulden för vår historia, skulden av det hon utsatts för. cit Hanna F

————————————————————————————————————–

”Jag känner att jag hatar män, ja – hela manssläktet åker med – när jag läser sånt här. HATAR. Jag vill införa dödsstraff.”

Vem skrev det? Läs HÄR

kommentar;

Erik säger:

Snabb analys:

Jag känner att jag hatar män, ja – hela manssläktet åker med – när jag läser sånt här. HATAR. Jag vill införa dödsstraff.”

Om man ligger med en av manssläktets främsta representanter i Sverige kanske det inte är det mest intelligenta att försöka inbilla folk man hatar manssläktet. Det är ungefär lika intelligent som att vara i landslaget för dataspels som Counter Strike och sitta på kommitteen för avskaffandet av våldsamma dataspel. Hyckleri värre!

Detta skrivet mot bakgrund av att en 14-årig förståndshandikappad flicka i Rosengård har utsatts för våldtäkter i mars månad.”

Som om det var den enda skit som hände i Rosengård… Det är kanske inte så konstigt att våldtäkter inträffar i ett område där Brandkår och Ambulans inte ens vågar ge sig in utan poliseskort. Är det för övrigt ovanligt att det sker våldtäkter i sådana områden?

Om det varit en invandrare bakom brottet, hade Lundell då vågat skriva sådär generellt nedsättande om gruppen invandrare?”

Sist jag kollade så är en bra bit över hälften av alla invandrare också män. Det går liksom inte att skriva om det ena utan att det blir en skrift om det andra.

”Jag tror personligen att våld föder våld.”

Det är bevisligen en grundlös tro och mig veterligen har hon ingen kompetens på området heller så varför skulle nån bry sig om vad hon personligen tror?

Barn som växer upp med sexuellt eller annat våld riskerar att bli förövare.”

Vilket betyder ingenting överhuvudtaget och precis samma sak kan sägas om barn som inte växer upp med endera. Grattis till helt värdelös information.

Våld föds ur desperation, ur frustration, ur hjälplöshet.

Nej! Vissa specifika typer av våld (våldsbrott) föds ur de sakerna. Våld i allmänhet gör det inte. Zlatans våld på fotbollsplanen föds exempelvis oftare av en stark vilja att prestera och vara till nytta för laget.

Ur fattigdom, ur krig.”

Krig föder inte våld, Krig ÄR våld. Sanna har förväxlat vissa specifika typer av våldsbrott med våld i allmänhet. Det är vanligt hos inkompetenta journalister att drivas av en ÖNSKAN att slå ihop saker. Brott blir våld, Striptease blir prostitution osv..

”Ju mer utsatta vi människor känner oss, ju mer våldsbenägna blir vi.”

Våld och vissa specifika kriminella handlingar är inte samma sak. Det är irrelevant vad som gör oss benägna till våld i allmänhet. De mest våldsamma personerna är inte de mest kriminella personerna.

”Men det sexuella våldet tror jag också härrör ur könsmaktsordningen. Att många män fortfarande tycker att kvinnor finns till för att behaga männens intressen.”

Jaså? Vilka män då? Operationell definition på dessa ”många” tack. Jag tror inte för en sekund på det här skitsnacket. Jag kan slå vad om att vad än för definition du gör så är det massor av män som begår våldtäkt utan att falla innanför definitionens gränser.

”Som tycker att det är helt ok att köpa kvinnokroppar. Prostitution är liksom våldtäkter sexuellt våld. Det ska vi inte glömma.”

Prostitution och Våldtäkt är inte i samma universum av att vara samma, likvärdiga eller jämförbara. Sanna Lundell-Persbrandt har samma problem att hålla isär två helt olika saker som debattchefen Karin Magnusson.

Dessa femse-kvinnor tycker helt enkelt fakta är oviktiga. Sedan blir de sura på oss som inte tar dem på allvar. Varför skall vi ta vad de säger på allvar när de själva bevisligen inte gör det?”

slut cit ”Erik”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s