Synd om Olsson-Wallin?

…ja det verkar hon tycka själv i af.

 

bild lånad HÄRIFRÅN

Nu har jag sett hennes pudel. Det var bara ett illa luktande öronvax från en pudel med inflamation i örona.

Kontentan av ”den privata ursäkten” är enl Wallin att Silvia förvånansvärt nog inte har den stab runtomkring sig som kunnat förmedla till drottningen den fria konstens absoluta företräde i alla sammanhang. Hon sa ju inte att drottningen inte förstod av sin egen bristande kraft iaf..sen skulle drottningen förstå storheten och den generella vikten av att hon användes.

För det ”goda syftet” så klart. E o-W sade sig också vara en människa med känslor – sen försvann liksom Drottningens känslor i den strida ström av förklaringar kring E O-W´s egna stora upplevelser av desamma =)

Hon lyckades ”knöka” in att hon fått ta del av ”näthat” också så kan hon slicka sig själv i arslet med den hypeklyschan å hoppa på det tåget också… Hon är bekymrad.

Nemen, vi säger så. Vad ”ursäkten” är värd annat än ytterligare en smart varumärkesplacering veti gudarna, men Silvia rular i min bok. Hon kan knappast behöva stå till svars i den roll som liten flikka hon ju var då det begav sig.

Jag är inte rojalist, men..

En rar parantes i denna sörpa är att E O-W själv fått på moppo för att hon använt andra fotografers foton i ”sitt” verk.

Annonser

2 thoughts on “Synd om Olsson-Wallin?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s